ترحيب Bun venit Bienvenue Üdvözöljük добре дошъл Welcome Ongi etorri Willkommen आपका स्वागत है Boas-vindas добро пожаловать Bienvenidos Välkommen Benvenuti Powitanie Benvida Croeso ברוך הבא Karibu Velkommen καλωσόρισμα Fáilte добродошао vítejte স্বাগত pasveikinti hoşgeldiniz გამარჯობა

Benvinguts a l'aula d'acollida de l'institut Xarc, a Santa Eulària des Riu, un espai per compartir llengües, experiències i móns.

diumenge, 20 de novembre del 2016

El Correllengua ha sortit als mitjans de comunicació

La setmana passada vàrem participar en el Correllengua de l'institut i sortim als mitjans de comunicació!

A la TEF:

http://teftv.com/2016/11/11/1111-correllengua/

Al Periódico:

https://periodicodeibiza.es/pitiusas/local/2016/11/12/230758/regresa-chispa-todos-anos-prende-flama-llengua-catalana.html

A més, el grup de na Tatiana va guanyar la gimcana lingüística i cultural. L'enhorabona, Tatiana!


dimecres, 9 de novembre del 2016

Correllengua

El proper divendres els alumnes de l'aula d'acollida participarem en una activitat que es diu Correllengua. Sortirem de l'institut amb la flama de la llengua catalana i la durem a través d'una cursa de relleus al centre del poble. Allí farem una gimcana lingüística i cultural.


dilluns, 7 de novembre del 2016

Noha

Em dic Noha. Sóc de Madrid. Tinc tretze anys. Fa dos mesos que sóc a Eivissa. Visc a Sant Eulària. Jo estudio català i anglès a l'institut Xarc. M'agrada parlar català i anglès amb els meus amics, conèixer molta gent, estudiar música, fer cosetes diferents i tenir una nova vida.


Tatiana

Hola a tots!
Em dic Tatiana, sóc d'Argentina i ara visc a Santa Eulària des Riu.
M'agraden els esports i sobre tot el handball. Tinc dotze anys, estic a 1rD i sóc molt simpàtica. El meu aniversari és el vuit d'abril.
Fa set mesos que sóc a Eivissa. Tinc una germana petita que té cinc anys.
M'agrada viure a Eivissa.
Moltes gràcies per llegir-me!!

divendres, 4 de novembre del 2016

Daniel

Jo em dic Daniel.Tinc dotze anys. I som de Romania. Fa tres mesos que som aquí a Santa Eulària. M'agrada nadar i m'agrada l'anglès. El meu aniversari és el 10 d'abril. Estudio al Xarc. M'agrada viure a Eivissa. M'agraden els lleons.

dijous, 3 de novembre del 2016