Avui hem fet una trencada de fruits secs, hem après el nom de cada fruit sec en català i en totes les llengües de l'aula i finalment hem fet panellets. Ens han quedat molt bons!
Aquí en teniu la recepta.
Ingredients:
1/2 kg d’atmetlles ratllades
1/2 kg de sucre
1 o 2 moniatos mitjans bullits
1/ 2 cullaradeta de pell de llimona ratllada
1/2 kg de sucre
1 o 2 moniatos mitjans bullits
1/ 2 cullaradeta de pell de llimona ratllada
Decoració:
1 ou
pinyons
ametlles
confitura
Instruccions:
1. Bullir i triturar els moniatos.
2. Mesclar ben mesclats els moniatos amb les ametlles ratllades i el sucre, remenant bé amb una forquilla.
3. Amassar amb les mans.
4. Fer petites boles amb la pasta.
5. Decorar les boles.
6. Posar-los en una plàtera al forn no massa fort, uns 20 minuts, vigilant que no es cremin.
Bon profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada