ترحيب Bun venit Bienvenue Üdvözöljük добре дошъл Welcome Ongi etorri Willkommen आपका स्वागत है Boas-vindas добро пожаловать Bienvenidos Välkommen Benvenuti Powitanie Benvida Croeso ברוך הבא Karibu Velkommen καλωσόρισμα Fáilte добродошао vítejte স্বাগত pasveikinti hoşgeldiniz გამარჯობა

Benvinguts a l'aula d'acollida de l'institut Xarc, a Santa Eulària des Riu, un espai per compartir llengües, experiències i móns.

dimecres, 23 de novembre del 2011

L'excursió als jaciments

La setmana passada vàrem anar d'excursió a visitar tres jaciments arqueològics d'Eivissa. Durant la setmana, vàrem estudiar la història d'Eivissa, vàrem veure moltes fotos de coses prehistòriques, fenícies, romanes, bizantines... i vàrem situar els jaciments de l'excursió al mapa de l'illa. Estàvem molt il·lusionats amb la sortida! El divendres era el gran dia. Primer, vàrem visitar l'aqüeducte de s'Argamassa, que és molt prop del nostre institut i després vàrem anar amb autobús fins a sa Caleta i a ses Païsses de Cala d'Hort. Vàrem esmorzar al poble de Sant Josep i vàrem veure per primera vegada en directe l'illa d'es Vedrà. Ens va agradar moltíssim l'excursió!

 Aqüeducte de s'Argamassa

Ses Païsses de Cala d'Hort

Cisterna romana

Sa Caleta

Es Vedrà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada