ترحيب Bun venit Bienvenue Üdvözöljük добре дошъл Welcome Ongi etorri Willkommen आपका स्वागत है Boas-vindas добро пожаловать Bienvenidos Välkommen Benvenuti Powitanie Benvida Croeso ברוך הבא Karibu Velkommen καλωσόρισμα Fáilte добродошао vítejte স্বাগত pasveikinti hoşgeldiniz გამარჯობა

Benvinguts a l'aula d'acollida de l'institut Xarc, a Santa Eulària des Riu, un espai per compartir llengües, experiències i móns.

dimarts, 8 de març del 2016

HOLANDA, EL MEU PAÍS D'ORIGEN per Kai




Holanda és un país molt guapo i interessant. Tu pots fer moltes coses divertides. Molta gent utilitza la bici per desplaçar-se.

Jo venc d'Holanda. Quan vivia allà, vivia a Amsterdam, la capital de "Nord-Holand". Holanda té moltes preses, rius i llacs. Està quasi envoltada d'aigua i és al costat d'Alemanya.



Té moltissimes cases velles, però molt, molt guapes.


Per nadal ve "Sinterklaas" i els seus ajudants (que es duien "Zwarte Piet" ). Són molt divertits perquè estan disfressats i fan coses molt rares, interessants, divertides i guais.   




Ells reparteixen "Papernoten". Són com galetes, però petites.







També hi ha una festa que es diu "Koningsdag". És quan tot el país es disfressa de color taronja, perquè és el color d'Holanda i molta gent va amb un vaixell a les preses.







Per "Koningsdag" fem activitats i jocs molt divertits en un parc o en llocs agradables. "Koningsdag" vol dir "Dia del rei".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada